Έκτακτο ! ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ κατεβαίνουν στην Αθήνα στις 24/11! Έξαλλοι με τον ΟΠΕΚΕΠΕ!!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Έκτακτο ! ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ κατεβαίνουν στην Αθήνα στις 24/11! Έξαλλοι με τον (www.opekepe.gr)!!! ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΔΗΜΟΣΙΟΥ – Τι έχει συμβεί!

:Αγροτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη (24 Νοεμβρίου), την οποία διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στην Αγιά της Λάρισας, στις 15 Νοεμβρίου 2022.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ), σε ανακοίνωση που εξέδωσε, χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες της Αγιάς που έδωσαν βροντερό παρόν στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία και οι Αγροτικοί Σύλλογοι.  Η πρωτοφανής εντυπωσιακή μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση αναδείχνει το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος στα μήλα, κάστανα, κεράσια και τα άλλα προϊόντα της Επαρχίας.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ONLINE !! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr