Ώρα πληρωμής για το επίδομα θέρμανσης – Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις αιτήσεις

Ξεκινά σήμερα (21.12.2022) η πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης, αν και οι δικαιούχοι θα έχουν τελικά την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για την επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι την παράταση στις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Μέχρι σήμερα (21.12.2022) το βράδυ θα καταβληθούν τα χρήματα για το πετρέλαιο θέρμανσης σε παλαιούς και νέους δικαιούχους.

Χιλιάδες δικαιούχοι θα λάβουν ως προκαταβολή ολόκληρο το ποσό της περυσινής επιδότησης, ενώ οι νέοι δικαιούχοι -που θα υπέβαλαν φέτος πρώτη φορά αίτηση ή άλλαξαν από το φυσικό αέριο σε πετρέλαιο θέρμανσης- θα δουν τα χρήματα που δικαιούνται στους τραπεζικούς τους λογαριασμού.

Γι’ αυτό και όσοι δεν έχουν δει ακόμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (21.12.2022).

Δεύτερη ευκαιρία για πετρέλαιο θέρμανσης

Το βράδυ της Τρίτης (20.12.2022) ανακοινώθηκε ότι το υπουργείο Οικονομικών δίνει την δυνατότητα σε όσους δεν έκαναν αίτηση και είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: