Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις του επιδόματος θέρμανσης – Στις 28 Φεβρουαρίου οι επόμενες πληρωμές

Εκπνέει σήμερα τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή αίτησης για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, που κυμαίνεται από 100 έως και 1.600 ευρώ. Πρόκειται για μία δεύτερη ευκαιρία που έχουν οι δικαιούχοι, αφού η πρώτη είχε λήξει στις 9 Δεκεμβρίου.

Το συνολικό ποσό που διατέθηκε κατά την πρώτη πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης ανήλθε σε 190 εκατ. ευρώ (από το σύνολο των 300 εκατ. ευρώ). Οι αιτήσεις στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ είχαν φθάσει μέχρι χθες τα μεσάνυχτα τις 1.226.351 ενώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα επίδομα θέρμανσης έλαβαν 842.397 νοικοκυριά, κυρίως παλαιοί δικαιούχοι οι οποίοι εισέπραξαν ως προκαταβολή το ποσό του επιδόματος που είχαν λάβει πέρυσι τη σεζόν 2021-2022.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ θα δέχεται μέχρι και απόψε στις 22:00 τις αιτήσεις των νοικοκυριών που είδαν από την Πρωτοχρονιά τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης να  έχουν πάρει την ανηφόρα μετά το «ψαλίδισμα» της κρατικής επιδότησης στην αντλία στα 15 λεπτά το λίτρο και την κατάργηση της έκπτωσης από τα διυλιστήρια. 

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: