Η Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στο “στόχαστρο” του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από μία σειρά από αλλαγές στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και η ίδια η πρόεδρος του Συνδέσμου πήρε επίσημα θέση για το θέμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη Σακοράφα για «αντιδεοντολογική και απαράδεκτη πρακτική» και για «πρόσκαιρη ετερογενή συμμαχία προκειμένου να διασωθεί πολιτικά η ίδια», με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ να απαντά, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την Ομοσπονδία σε πεδίο άσκησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
“Η πρόσκαιρη ετερογενής συμμαχία της κας Σακοράφα στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, προχώρησε στην απαράδεκτη και ύπουλη αποπομπή του Παναγιώτη Μελαχρινού, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, από τη θέση του Γ΄ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, καθώς και των Γιάννη Κουτσιώρα – επί χρόνια αρχιπροπονητή του ΣΕΓΑΣ με τεράστια προσφορά στην ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού – και της παλαιάς πρωταθλήτριας του Στίβου Ζωής Βαρέλη -Στεφανίδη,
» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr
Τελευταία Επεξεργασία: