Συγκλόνισε και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Σκεφτόμουν τους δύο πιλότους την ώρα του ματς

Συγκλόνισε και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σκεφτόμουν τους δύο πιλότους την ώρα του ματς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκλόνισε στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, την νίκη του επί του Αλβάρο Γκιγιέν (2-0), στην πρεμιέρα της αναμέτρησης, για την άνοδο στην Α` κατηγορία του Davis Cup, αναφερόμενος για μια ακόμα φορά στους αδικοχαμένους πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας.

«Σκεφτόμουν τους πιλότους την ώρα του αγώνα. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος», αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει δηλώσει πως αφιερώνει τη συγκεκριμένη “μάχη” της Ελλάδας στο Davis Cup στους αδικοχαμένους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας (στον Σμηναγό, Ευστάθιο Τσιτλακίδη και στον Υποσμηναγό, Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα).

Παράλληλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην εκπληκτική εικόνα του ΟΑΚΑ και στην βοήθεια του κοινού, τονίζοντας ότι “… στο μέλλον, μπορούμε να γεμίσουμε ένα στάδιο με τετραπλάσιο κόσμο σ’ ένα τουρνουά επίδειξης, έχοντας ήδη Grand Slam εγώ και η Μαρία Σάκκαρη”.

“Δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτε. Εχω όνειρο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στις τρεις κατηγορίες,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: