ΑΕΚ: Το φύλλο αγώνα με Ατρόμητο έκλεισε αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου

ΑΕΚ: «Το φύλλο αγώνα με Ατρόμητο έκλεισε αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αναφέροντας ότι το φύλλο αγώνα γράφει ότι η αναμέτρηση δεν έγινε λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ, το φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ο αγώνας με τον Ατρόμητο δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

“Ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δεν άρχισε ποτέ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, από την ομάδα μας διαπιστώθηκε πως η υψομετρική απόσταση των οριζόντιων δοκαριών των δύο εστιών από το έδαφος ήταν αντικανονική, κάτι που επισημάνθηκε μέσω ένστασης στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο έλεγχος από τον Ευάγγελο Μανούχο επιβεβαίωσε το πρόβλημα στις δύο εστίες, το οποίο δεν αποκαταστάθηκε στον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο των 30 λεπτών,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: