Απαντήσεις για όλα από την ΠΑΕ ΑΕΚ: Αθλιότητες που δείχνουν την απελπισία των αντιπάλων μας

Απαντήσεις για όλα από την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αθλιότητες που δείχνουν την απελπισία των αντιπάλων μας»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε νέα επίσημη θέση για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην 21η αγωνιστική της Super League 1 και οδήγησαν στη ματαίωση της αναμέτρησης από τον διαιτητή.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση 10 σημείων στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ απαντά σε ό,τι έχει ακουστεί και έχει γραφτεί από χθες (06/02) για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

1. Από χθες αντιμετωπίζουμε το εξής εκπληκτικό: Κανείς από τους αντιπάλους της ΑΕΚ δεν εγκαλεί την ΠΑΕ που είχε την ευθύνη για την τήρηση των κανονισμών, αλλά εγκαλούν εμάς που υποδείξαμε το πρόβλημα και δεν θέλαμε να αγωνιστούμε με τα τέρματα σε αντικανονικές διαστάσεις.

2. Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για κάτι που έχασε στο γήπεδο. Αντιθέτως υποδείξαμε το πρόβλημα εγκαίρως. Πληροφορήσαμε και τους ανθρώπους του Ατρομήτου και τον διαιτητή,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: