Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό με τη συμμετοχή 120 εταιριών  Περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας

Σήμερα και αύριο (19.03.2023, 10:00 με 18:00) διοργανώνονται από τη ΔΥΠΑ οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό», στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο τη γρήγορη κάλυψη μεγάλων αναγκών για προσωπικό σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, η εκδήλωση της ΔΥΠΑ «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά στους κλάδους του τουρισμού και της φιλοξενίας να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους αντίστοιχων επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 120 εταιρίες, με περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας σε ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά και ναυτιλιακά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, εστίασης, εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά..

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, διοργανώνονται, επίσης, workshops, στα οποία εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα παρέχουν συμβουλευτική για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: