Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024, η Πολωνία του Φερνάντο Σάντος, αφού παρά το γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ, ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία.
Η Πολωνία ξεκίνησε με πολύ άσχημο τρόπο το παιχνίδι, αφού δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τρίλεπτο και δεν κατάφερε ουσιαστικά να αντιδράσει, με τον Σιμάνσκι να πετυχαίνει το τέρμα της… τιμής στο τέλος της αναμέτρησης.
Στον 6ο όμιλο, το Βέλγιο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη δική της νέα… εποχή με τον Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο, αφού πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Σουηδίας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Λουκάκου πέτυχε και τα τρία γκολ της Εθνικής του Ομάδας, για μία επιβλητική νίκη, που τη βάζει από νωρίς σε θέση οδηγού στα προκριματικά του Euro 2024.
Τα αποτελέσματα στα προκριματικά του Euro 2024
2ος Ομιλος
Γαλλία – Ολλανδία 4-0
(2’ Μπαπέ,
» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr
Τελευταία Επεξεργασία: