Μόνο στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League θα έχουμε elite διαιτητή. Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα διευθύνει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Μετά από μια εβδομάδα που το… θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη -μετά τα λάθη που παρατηρήθηκαν κατά την πρώτη αγωνιστική και το αίτημα για elite διαιτητές σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος- η ΕΠΟ/ΚΕΔ ανακοίνωσε πως μόνο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα βρεθεί ρέφερι από το… πάνω ράφι.
Για το ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα, η ΚΕΔ επέλεξε τον elite διαιτητής, Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζιουκ-Μασλίνκα, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός, Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.
Ο Λευκορώσος “σφύριξε” πρόσφατα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τη Super League (0-3),
» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr
Τελευταία Επεξεργασία: