Από τη δραματική χρεοκοπία η Ελλάδα στο κατώφλι της επενδυτικής βαθμίδας – Οι Times για το σταυροδρόμι της Κυριακής

«Η Ελλάδα στo κατώφλι επιστροφής στην επενδυτική βαθμίδα», γράφουν οι Times του Λονδίνου, απονέμοντας τα «εύσημα» στην απερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος των Times του Λονδίνου, Σάιμον Νίξον, κάνει μία εκτενή αναφορά στην «αναστροφή της οικονομικής τύχης της Ελλάδας», όπως λέει χαρακτηριστικά, μέσα από τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Άλλωστε και ο τίτλος του άρθρου του Νίξον, εν όψει των εκλογών της Κυριακής, 21 Μαΐου στη χώρα μας, είναι ενδεικτικός του συλλογισμού του: «Η σκληρή δουλειά της Ελλάδας για το χρέος μπορεί να ακυρωθεί από μία αριστερή κυβέρνηση».

Στην ανάλυσή του, μάλιστα, ο αρθρογράφος των Times επισημαίνει ότι στο επίκεντρο της εκλογικής αναμέτρησης βρίσκεται το ερώτημα εάν η Ελλάδα θα συνεχίσει την πορεία που έχει σήμερα.

«Η ανάκαμψη της Ελλάδας από μία χώρα που βρισκόταν στα πρόθυρα μιας δραματικής χρεοκοπίας σε μια χώρα στο κατώφλι της επιστροφής στην επενδυτική βαθμίδα είναι μία από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες οικονομικής ανάκαμψης της σύγχρονης εποχής»,

» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr