Οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών έκλεισαν με πτώση, καθώς δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν τα αρχικά τους κέρδη.
Η αγορά διόρθωσε για τρίτη συνεχή συνεδρίαση, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει συνολικές απώλειες σε ποσοστό 2,23%, με τους επενδυτές να κατοχυρώνουν μέρος των υψηλών μετεκλογικών κερδών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε κάτω από τις 1.210 μονάδες, στις 1.209,05 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,79%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 1.231,10 μονάδες (+1,02%) .
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 110,96 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 25.552.972 μετοχές. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,77%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,83%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Quest (+1,53%), της Jumbo (+1,38%), του ΟΤΕ (+1,055) και του ΟΛΠ (+1,00%).
» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr
Τελευταία Επεξεργασία: