Η Τζένιφερ Ερμόσο κατηγορεί την ισπανική ομοσπονδία για εκφοβισμό και απειλές

Σύμφωνα με την Τζένιφερ Ερμόσο, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «εκφοβίζει και απειλεί» τις συμπαίκτριες της και πρωταθλήτριες κόσμου, προκειμένου να πετύχει τη συμμετοχή τους στους αγώνες της ομάδας στο Nations League.

Πριν από λίγες ημέρες, οι 15 από τις 23 Ισπανίδες διεθνείς, οι οποίες κατέκτησαν πρόσφατα το Μουντιάλ, ανακοίνωσαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην εθνική ομάδα, απαιτώντας ολική αναμόρφωση των ισπανικών ποδοσφαιρικών αρχών, μετά το «αναγκαστικό φιλί» του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στο «10άρι» της ομάδας, Τζένιφερ Ερμόσο.

Ωστόσο, τη Δευτέρα (18.09) κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους επόμενους αγώνες του Nations League, από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Μόντσε Τομέ, ο οποίος ωστόσο άφησε την Ερμόσο εκτός αποστολής, προκειμένου –όπως υποστήριξε– «να την προστατεύσει».

Η Ισπανίδα διεθνής, η οποία αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στη μεξικανική ομάδα, Πατσούκα, εξέφρασε την υποστήριξή της στις συμπαίκτριες της, γράφοντας σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Οι παίκτριες είναι πολύ ξεκάθαρες,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: