Νέος ημιτελικός για τον… 300άρη Τσιτσιπά στο Paris Open! Σάρωσε τον Χατσάνοφ και παίζει με τον Ντιμιτρόφ για μια θέση στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Καρέν Χατσάνοφ με 2-0 σετ και πέρασα στα ημιτελικά του Paris Masters για δεύτερη σερί χρονιά! Κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, για μια θέση στον τελικό του τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε του Κάρεν Χατσάνοφ με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε πανηγυρικά -για δεύτερη σερί χρονιά- στα ημιτελικά του Paris Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (04/11, 15.00).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόνο 80 λεπτά και πέτυχε την 300ή νίκη της καριέρας του (!) και θα παίξει στον τρίτο σερί ημιτελικό του, μετά από αυτούς σε Αμβέρσα και Βιέννη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε με άνεση το πρώτο σετ, ενώ χρειάστηκε να πιεστεί λίγο περισσότερο στο δεύτερο, για να πλησιάσει στον τίτλο -στη γαλλική πρωτεύουσα- λίγες μέρες πριν την έναρξη των ATP Finals!

Στον προημιτελικό που προηγήθηκε, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (17ος στην παγκόσμια κατάταξη) προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters 1000 για δεύτερη φορά,

» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr