Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Το τελευταίο αντίο στον θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου και το συγκινητικό πέρασμα από το Ολντ Τράφορντ

Η… ποδοσφαιρική Αγγλία -και όχι μόνο- αποχαιρέτησε με τιμές τον θρυλικό Σερ Μπόμπι Τσάρλτον συνοδεύοντάς τον στην τελευταία κατοικία του. Συγκινητική στιγμή, με φέρετρο να περνάει και από το “Ολντ Τράφορντ” και τον κόσμο να δίνει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Χιλιάδες φίλαθλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον… πρώτο ποδοσφαιρικό ήρωα της Αγγλίας. Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέθανε στις 21 Οκτωβρίου σε ηλικία 86 ετών, με την κηδεία του να γίνεται το μεσημέρι της Δευτέρας (13.11).

Όλοι τους, περίμεναν σιωπηλοί πριν χειροκροτήσουν καθώς η νεκρώσιμη πομπή με το φέρετρο του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον πέρασε από το «Ολντ Τράφορντ», στο δρόμο προς τον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ για μια ιδιωτική τελετή.

Η νεκροφόρα σταμάτησε στο άγαλμα της «Αγίας Τριάδας», -Μπόμπι Τσάρλτον, Τζορτζ Μπεστ και Ντένις Λο-, καθώς οι ομάδες U18 και U21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχημάτισαν τιμητική φρουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής,

» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr