Ο απόλυτος Rising Star του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννης Κωνσταντέλιας έρχεται στο Giant Heart της Novibet!

Το κορυφαίο ανερχόμενο ταλέντο της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής, Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι η νέα προσθήκη στην “All Star” ομάδα Πρεσβευτών του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet, μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα.

Από το 2021 που ξεκίνησε, το πρόγραμμα Giant Heart της Novibet υποστηρίζει ενεργά την κοινωνία μέσα από στοχευμένες δράσεις που φέρνουν ουσιαστική θετική αλλαγή για τους συνανθρώπους μας. Σε αυτό το εγχείρημα, η Novibet ενώνει τις δυνάμεις της με σημαντικές προσωπικότητες σε μία Συμμαχία Αγάπης για καλό σκοπό: οι Πρεσβευτές του Giant Heart με το προσωπικό τους παράδειγμα αναδεικνύουν τις αξίες της κοινωνικής ευαισθησίας και της ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον.

Σε αυτή την “All Star” ομάδα, ως ο νεότερος Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart, έρχεται να προστεθεί και o Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο πλέον πολυσυζητημένος ανερχόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ο «Ντέλιας», όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο Γιάννης στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: