Αποκαλύψεις για τον Αρντά Τουράν και άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου στην Τουρκία! Τα εκατομμύρια δολάρια που τους έφαγε διευθύντρια τράπεζας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην Τουρκία, για τους αστέρες του ποδοσφαίρου που έπεσαν θύματα της Σετσίλ Ερζάν, διευθύντριας υποκαταστήματος της τράπεζας “Denizbank”. Μεταξύ αυτών ο Φατίχ Τερίμ και ο Αρντά Τουράν.

Η υπόθεση που έχει συνταράξει την Τουρκία αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2023, όταν η Σετσίλ Ερζάν συνελήφθη με 80 εκατομμύρια δολάρια σε μία τσάντα, ύστερα από την καταγγελία ενός άνδρα ότι του “έφαγε” 2.218.000 δολάρια. Όπως υποστήριξε, η διευθύντρια υποκαταστήματος της “Denizbank” ενημέρωνε για ένα παράλληλο πρόγραμμα της τράπεζας, του οποίου υπεύθυνη ήταν η ίδια και αφορούσε μόνο τους… εκλεκτούς πελάτες.

Βάσει αυτού του προγράμματος, θα είχαν σε μόλις τρεις εβδομάδες, κέρδος 27% από τους τόκους… αρκεί να έδιναν προσωπικά σε εκείνη το ποσό σε μετρητά. Μάλιστα, τους έδινε και ένα χειρόγραφο με τη σφραγίδα της τράπεζας, όταν λάμβανε τα εκατομμύρια.

Όπως αποκαλύφθηκε τότε,

» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr