Ολλανδία  Ελλάδα 15-10: Η εθνική γυναικών στο πόλο ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ολλανδία – Ελλάδα 15-10: Η εθνική γυναικών στο πόλο ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Την πρώτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γνώρισε η εθνική ομάδα των γυναικών. Η γαλανόλευκη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδίας (15-10) για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου, παίρνοντας τελικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά από την δεύτερη θέση.

Η Εθνική πόλο των γυναικών, παρότι διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο ικανό να φτάσει πολύ ψηλά, δεν μπόρεσε να εμφανιστεί ανταγωνιστική κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και οικοδέσποινα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Ολλανδία, παίρνοντας τελικά τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Στα προημιτελικά η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία ή Γερμανία.

Εφόσον η ελληνική ομάδα περάσει στους «4», που είναι το λογικό, θα κοντραριστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με την κάτοχο του τίτλου Ισπανία, η οποία σήμερα εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την πρωτιά στον Β΄ όμιλο, νικώντας 14-8 την Ιταλία.

Ο αγώνας:

Για να μπορέσει να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στις πρωταθλήτριες κόσμου,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: