Μπασκόνια  Ολυμπιακός 80-69: Δεύτερη ήττα από τους Βάσκους στη Euroleague

Η Μπασκόνια έκανε το “νταμπλ” κόντρα στον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague. Μετά τη νίκη τους στο ΣΕΦ, οι Βάσκοι επικράτησαν των “ερυθρολεύκων” και στη “Φερνάντο Μπουέσα Αρένα”, με τον Χάουαρντ να έχει ηγετική εμφάνιση.

Αποτυχημένη “διαβολοβδομάδα” για τον Ολυμπιακό στη Euroleague. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με στην έδρα της Μπασκόνια, είδαν το ρεκόρ τους να πέφτει στο 11-10, μένοντας και πάλι χωρίς νίκη -φέτος- κόντρα σε ισπανική ομάδα στη διοργάνωση.

Οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ ήταν άστοχες με κοντινά σουτ. Μπασκόνια και Ολυμπιακός έφτασαν στο 6-6, έχοντας από δυο τρίποντα και στο 10-6 μετά από σχεδόν πέντε λεπτά αγώνα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να περάσει την μπάλα στον Φαλ, ενώ είδε τον Γουόκαπ να φτάνει σε δεύτερο φάουλ. Ο Κάνααν όμως έδειξε “ζεστός” από το τρίποντο, κρατώντας κοντά τους Πειραιώτες στο σκορ (14-12). Ο Αμερικανός είχε 4/4 από την περιφέρεια και ήταν ο κύριος λόγος -μαζί με την άμυνα της ομάδας του Μπαρτζώκα- που οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr

Τελευταία Επεξεργασία: