Ελλάδα Κροατία 8-13: Βαριά ήττα για την Εθνική πόλο των ανδρών και αποκλεισμός από την κάτοχο του Ευρωπαϊκού

Η οικοδέσποινα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του πόλο, Κροατία, έκανε.. πάρτι κόντρα στην Ελλάδα. Η εθνική ανδρών άντεξε για δυο οκτάλεπτα και στη συνέχεια γνώρισε βαριά ήττα (13-8), που την άφησε εκτός 4άδας. Το… ξέσπασμα της “χρβάτσκα” στην 3η περίοδο ήταν αυτό που έφερε την πρόκρισή της. Κόντρα στην Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό οι γηπεδούχοι. Μεγάλες επεμβάσεις από τον Μπίλιατς.

Κατάρρευση και αποκλεισμός για την Ελλάδα. Από την άκρως ανταγωνιστική εικόνα που είχε στα δυο πρώτα οκτάλεπτα κόντρα στην Κροατία, η εθνική πόλο των ανδρών έκανε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ, χάνοντας με 13-8 από την οικοδέσποινα και κάτοχο του τροπαίου.

Η Γαλανόλευκη μένει για μια ακόμα φορά εκτός βάθρου, με το ευρωπαϊκό μετάλλιο να παραμένει ένα “απωθημένο” για την πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου θα βρεθεί τώρα στους αγώνες κατάταξης (5-8) με πρώτο εξ αυτών με τη Ρουμανία το Σάββατο (13/01).

» Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit.gr