Ι.Μ.Κίτρους: Ομάδα εργασίας για τη δημιουργία και πιστοποίηση πολιτιστικής διαδρομής Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου

Ι.Μ.Κίτρους: Ομάδα εργασίας για τη δημιουργία και πιστοποίηση πολιτιστικής διαδρομής «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου»Ι.Μ.Κίτρους: Στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη δημιουργίας και πιστοποίησης πολιτιστικής διαδρομής «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» από το Συμβούλιο της Ευρώπης…

συμμετέχει ενεργά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Στόχος η διαδρομή αυτή να προστεθεί στις συνολικά 29 πιστοποιημένες διαδρομές στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με θέμα την ανάδειξη της πολιτιστικής διαδρομής «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» και την ένταξή της στο πιστοποιημένο δίκτυο πολιτιστικών διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Aντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος, ο Διευθυντής Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μίλτος Νικολάου, ο Διευθυντής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας κ. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ο Γεν. Γραμματέας του του Ευρωπαϊκού Δικτύου ECTN κ. Μάνος Βουγιούκας και ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Τσιρώνης.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: