Πανικός στην Λέσβο από το νέο σεισμό! Έπεσαν βράχοι  Ανησυχία από το έντονο βοητό

ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΕΑ: Nέος σεισμός, μεγέθους 4,8 Ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λέσβο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δόνηση σημειώθηκε 3 χλμ ανατολικά της Μήθυμνας σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ενώ είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χλμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 5 χλμ ανατολικά, νοτιοανατολικά της Μήθυμνας Λέσβου. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 12,4 χλμ. Η δόνηση έγινε σε απόσταση 267 χλμ. βορειοανατολικά των Αθηνών.

Κάτοικοι ανέφεραν στην ΕΡΤ πως νιώθουν και έχουν ακούσει υπόκωφους θορύβους μετά τη δόνηση των 4,9 Ρίχτερ. Ο καθηγητής Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ τόνισε ότι η σεισμική ακολουθία στη Λέσβο εξελίσσεται ομαλά.

Παράλληλα σημείωσε ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να σημειωθεί μεγαλύτερος σεισμός.Αντίθετα, ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε πως το ενδεχόμενο μεγαλύτερου σεισμού δεν έχει κλείσει.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: