Φρικτός θάνατος για 52χρονο οικοδόμο στην Κομοτηνή  Εργατικό δυστύχημα

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ένας ακόμη εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα της δουλειάς. Ο λόγος για έναν 52χρονο οικοδόμο, που μάλιστα είχε πεθάνει και η γυναίκα του και μεγάλωνε μόνος του ένα μικρό παιδί. Καταπλακώθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα στην περιοχή Λοφαρίου της Ροδόπης όπου εργαζόταν σε ένα φρεάτιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πληροφορίες τοπικών μέσων αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, εν ώρα εργασίας και ενώ ο εργάτης δούλευε σε εργοτάξιο αντιπλημμυρικών έργων (καθαρισμού καναλιών) στην περιοχή του Λοφαρίου. Την ώρα που κινούνταν πεζός βρέθηκε -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εντός της ζώνης λειτουργίας μηχανήματος εκσκαφέα με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον εγκλωβίσει και ως εκ τούτου να τραυματισθεί θανάσιμα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής στην ανακοίνωση που εξέδωσε την επόμενη μέρα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς, ένας συνάδελφος, εργαζόμενος σε εργοτάξιο αντιπλημμυρικών έργων (καθαρισμού καναλιών) στην περιοχή του Λοφαρίου τραυματίστηκε θανατηφόρα,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: