Ουγγαρία: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Χορευτική Ομάδα της ενορίας Φανερωμένης Χολαργού

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΝΕΑ: Στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας βρέθηκε η Χορευτική Ομάδα του Ι. Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, από τις 27 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2023, ανταποκρινόμενη θετικά στην τιμητική πρόσκληση της τοπικής Χορευτικής Ομάδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η χορευτική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Ευσταθίου Καλογερόπουλου, έλαβε μέρος σε δύο παραστάσεις. Η πρώτη, στο πολιτιστικό μέγαρο του Σέγκεντ «Albert Szent-Györgyi Agora» και η δεύτερη, σε φεστιβάλ στο άλσος «Liget» της ίδιας πόλης, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς σκοπούς από την Κρήτη και τον Πόντο, εισπράττοντας έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό και θαυμασμό από το πολυπληθή ακροατήριο.

Η χορευτική ομάδα έτυχε θερμής φιλοξενίας από την αυτοδιοίκηση των Ελλήνων του Σέγκεντ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Νομού Τζόνγκραντ Ουγγαρίας, αλλά και του Δήμου Σέγκεντ, ο οποίος πρόσφερε απλόχερα την ξενάγησή μας στην όμορφη πόλη τους. Ιδιαίτερη όμως φιλοξενία έλαβε η χορευτική μας ομάδα από τη χορευτική ομάδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: