Ά. Σκέρτσος: Η μόνη καθαρή πρόταση διακυβέρνησης είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σκέρτσος: «Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ κρίσιμες -και είναι μία εκλογή. Είναι η κάλπη της 21ης Μαΐου, η οποία θα δείξει μέσα από τη λαϊκή ψήφο και εντολή, πού θέλουμε να πάει η χώρα».
Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM», για να υπογραμμίσει το δίλημμα των πολιτών μεταξύ των τριών προτάσεων διακυβέρνησης, όπως είπε, δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Και συμπέρανε πως υπάρχει «μόνο μία καθαρή πρόταση, αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Εν αρχή, «η πολιτική έχει ένα και μόνο λόγο ύπαρξης, κατά την προσωπική μου γνώμη», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, και «αυτός είναι να βελτιώνει και να κάνει λίγο καλύτερη καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων. Αυτό το οποίο έχουμε μπροστά μας, πηγαίνοντας προς τις εκλογές, είναι, χονδρικά, τρεις προτάσεις διακυβέρνησης: η μία είναι η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα αποτελέσματα που έχει φέρει.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: