Αγία Βαρβάρα: Η τελευταία της Προσευχή και η ευλογία που έδωσε λίγο πριν αποκεφαλιστεί από τον πατέρα της

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Η τελευταία προσευχή της Αγιας Βαρβάρας και η ευλογία που δίνει στους χριστιανούς πριν την αποκεφαλίσει ο πατέρας της.

Mε αυτά τα λόγια άρχισε να προσεύχεται στον Κύριο η Αγία Βαρβάρα πριν την αποκεφαλίσει ο πατέρας της και η ευλογία που δίνει στους χριστιάνους…. διαβάστε…

“Αναρχε Θεε,Συ που δημιούργησες τον ουρανό,και θεμέλιωσες την γη επανω στα νερά. Συ εδωσες τον ήλιο να φωτίζει τον κόσμο ολο και τα σύννεφα να βρέχουν.Συ χαριζεις άφθονα τα αγαθα σου επι δικαίους και αδίκους.Συ ευεργετείς καλούς και κακούς,σαν ανεξίκακος και Πανάγαθος. Ακουσε τωρα πλουσιόδωρε Βασιλεύ,την δούλη σου που σε παρακαλεί και οποιος μνημονεύει το το μαρτύριο μου,προς δόξα του Αγίου Σου ονόματος,αξιωσε τον να μην το αγγιξει ποτε την οικογένειαν του ασθενεια κολλητική,ουτε το σπιτικό του αρρώστεια θανατηφόρα…” Κι ενω η Αγια Βαρβάρα ελεγε την προσευχή αυτη άκουσε μια απόκοσμη γαλήνια,ουράνια φωνή να προσκαλή κι αυτην και την μαρτυς Ιουλιανή στην δοξα του ουρανου,και να της υπόσχεται συγχρόνως οτι θα γινοταν πραγματικότης εκείνο που ζήτησε στην προσευχή της.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: