Άγνωστο που βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος  Πως θα ενεργήσει η αστυνομία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου» καθώς ακόμη κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος.
Το κλίμα παραμένει τεταμένο καθώς υπάρχει πλέον η διάταξη από τους εισαγγελείς που απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να βρίσκεται σε οποιαδήποτε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου». Ωστόστο το ερώτημα για το αν θα αποχωρήσει παραμένει ακόμη αναπάντητο.

Άγνωστο είναι επίσης το πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος. Υπάλληλοι της δομής στον Κολωνό δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στον 4ο όροφο του κτιρίου, ενώ από την Αστυνομία αναφέρουν πως βρίσκεται εκεί, στη δομή του Κολωνού, στο διαμέρισμα όπου έγινε η τελευταία έφοδος από την Οικονομική Αστυνομία και εντοπίστηκαν τα 350.000 ευρώ σε μετρητά.

Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του στη δομή μέσα σε ένα 24ωρο. Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία δεν έχει την υποχρέωση να βρίσκεται έξω από κάθε δομή της «Κιβωτού» και μπορεί να επέμβει μονάχα εάν κάποιος υπάλληλος καλέσει και ενημερώσει πως ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται μέσα στην εκάστοτε δομή.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: