ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΡΑ 2023!! Έκτακτο δελτίο : Τι θα πάρετε για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΦΚ- ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ πριν τις Απόκριες!

ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΡΑ 2023!! Έκτακτο δελτίο : Τι θα πάρετε για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΦΚ- ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr)- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) πριν τις Απόκριες! – Αναλυτικές πληροφορίες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Για επτά νέες παρεμβάσεις συνολικούς ύψους 800 εκατ. ευρώ για την στήριξη της κοινωνίας έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κατά την εξειδίκευση των μέτρων που προανήγγειλε από την Κοζάνη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 15 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΑΓΡΟΤΗ !! ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση : Έρχονται ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ- Νέο VOUCHER στο vouchers.gov.gr

Με τον ίδιο τρόπο που ίσχυσε το 2022, καθιερώνεται και για το 2023 μηδενικός συντελεστής ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιείται στη γεωργία, δηλαδή στο αγροτικό πετρέλαιο, σημείωσε κατά την τοποθέτησή του ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: