Αίτηση για Επιστρεπτέα προκαταβολή έως σήμερα στο aade.gr/mybusinesssupport – ΕΝΦΙΑ δόση

Αίτηση για Επιστρεπτέα προκαταβολή έως σήμερα στο aade.gr/mybusinesssupport ΕΝΦΙΑ δόση – Σήμερα εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 – Το ποσό που θα πιστωθεί στους δικαιούχους

NEWSΗ προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή (5) εκπνέει σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου, έχοντας σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερες από 650.000 αιτήσεις. Παράλληλα, οι πληρωμές της Επιστρεπτέας Προκαταβολής (5) θα γίνουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Το συνολικό ποσό που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής υπολογίζεται στο 1,5 δισ. ευρώ και δεν αποκλείεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει.

Από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει η φάση υπολογισμού της επιδότησης. Ο πρωθυπουργός έχει ήδη προαναγγείλει ότι – όπως και  στην Επιστρεπτέα 4 πριν από 1,5 μήνα – κανείς δεν θα λάβει λιγότερα από 1.000 ευρώ και το 50% θα είναι «μη επιστρεπτέα» επιδότηση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, θα εκδοθεί νέα απόφαση, που θα καθορίζει τις προϋποθέσεις χορήγησης των φθηνών κρατικών δανείων και θα ανοίγει το δρόμο των πληρωμών στους δικαιούχους.

Αίτηση για Επιστρεπτέα προκαταβολή έως σήμερα στο aade.gr/mybusinesssupport – ΕΝΦΙΑ δόση – Οι προτελευταίες δόσεις 

Έως τις 29 Ιανουαρίου του 2021 θα πρέπει οι φορολογούμενοι να εξοφλήσουν την έβδομη δόση του φόρου εισοδήματος για το 2020 , την πέμπτη δόση του ΕΝΦΙΑ για το 2020 θα πρέπει να καταβάλουν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων .Ενώ έως την ημέρα αυτή θα πρέπει να εξοφληθεί και ο ΦΠΑ Δεκεμβρίου για διπλογραφικά βιβλία.

Αίτηση για Επιστρεπτέα προκαταβολή ΕΡΓΑΝΗ, 534 ευρώ επίδομα, ΑΣΕΠ 4Κ/2020

Αποκάλυψη: Συντάξεις αναδρομικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ – 534 και 800 ευρώ επίδομα

Τελευταία Επεξεργασία: