Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε το 2χρονο αγοράκι που έπεσε σε βαρέλι με νερό (video)

Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη: Πέθανε το 2χρονο αγοράκι που έπεσε σε βαρέλι με νερό – Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή (19/3) το δίχρονο παιδάκι από την Κρήτη που είχε πέσει μέσα σε βαρέλι με νερό στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς του

NEWSΤο αγοράκι ξέφυγε το απόγευμα της Τετάρτης από την προσοχή της μητέρας του και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γιαγιά του λίγη ώρα αργότερα μέσα στο βαρέλι. Ο μικρός Ζαχαρίας αν και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής – λίγο πριν τη 01.00 – άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά από 2 ώρες και ενώ ετοιμαζόντουσαν να το πάνε στο νεκροτομείο απέκτησε σφυγμό, γεγονός έδωσε ελπίδα για την εξέλιξη της κατάστασής του. Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το αγοράκι και η οικογένεια του ήλπιζαν για ένα θαύμα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μικρό ξέφυγε το απόγευμα της Τετάρτης από την προσοχή της οικογένειας και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γιαγιά του λίγη ώρα αργότερα μέσα στο βαρέλι. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου έπειτα από 2ώρες και 40 λεπτά επίμονων προσπαθειών των γιατρών το αγοράκι κατάφερε να ανακτήσει σφυγμό.

Μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Ηράκλειο όταν παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στη μέση της διαδρομής. Γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης το παιδάκι μπήκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αναφερόταν ότι «Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή» και ότι οι γονείς του έχουν ενημερωθεί «για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση».

Λίγα λεπτά πριν τη 01.00 σήμερα ο μικρός Ζαχαρίας άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Με πληροφορίες από creta24.gr

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr

Τελευταία Επεξεργασία: