Αποχώρηση GNTM 3 Spoiler – : Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα (07/12) -Ταξίδι στην Ελαφόνησο

Αποχώρηση GNTM 3 – : Αυτός φεύγει σήμερα (07/12) -Ταξίδι στην Ελαφόνησο-Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό του ριάλιτι – Τα μοντέλα ταξιδεύουν σήμερα Δευτέρα 7/12 στην Ελαφόνησο

NEWS:  Μετά τις αποχωρήσεις του Δημοσθένη τη Δευτέρα 30/11 και της Λίας την Τρίτη 1/12, στο GNTM 3 παραμένουν επτά μόλις παίκτες και ο ημιτελικός πλησιάζει.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Αυτοί είναι οι: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ, Ξένια, Παρασκευή και Μαριαγάπη.

Σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, οι τοπ 7 ταξιδεύον ως την Ελαφόνησο, όπου θα φωτογραφηθούν στην παραλία σε ένα concept εμπνευσμένο από την ταινία «Mad Max».

Οι δυσκολίες στο σετ θα είναι πολλές και πολλοί διαγωνιζόμενοι θα «πελαγώσουν». Θα υπάρξουν όμως και καλές αποδόσεις.

GNTM 3 – Spoiler Αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα (07/12)

Ποιος όμως δεν θα καταφέρει να μπει στην 6αδα; Σύμφωνα με τα spoiler, από το GNTM 3 αποχωρεί η Ξένια, η οποία παρά το ότι ξαναμπήκε στο παιχνίδι, δεν καταφέρνει να φτάσει στον ημιτελικό.

Μηχανές, αναβάτες, το αυτοκίνητο, το styling, αλλά και η πανέμορφη παραλία του Σίμου, συνθέτουν τη δυστοπική ατμόσφαιρα και βάζουν τα παιδιά πιο εύκολα στο ρόλο του σκληροτράχηλου αρχηγού. Ο φωτογράφος Μάριος Καζάκος δίνει τις κατευθύνσεις, ενώ η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, προσπαθούν πολύ να βοηθήσουν τα μοντέλα, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες.

Η φυσική κίνηση, η ηγετική διάθεση και η σωστή ένταση στο ύφος, είναι τα στοιχεία στα οποία εστιάζουν οι κριτές στο πλατό. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε διπλή αποχώρηση, κάτι που έχει συμβεί και στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μόδας. Έτσι, λοιπόν, στο τέλος της βραδιάς εκτός GNTM 3 θα βρεθούν η Ξένια και η Μαριαγάπη.

Spoiler 3/12/2020 : Άγριες Μέλισσες, Big Brother: Τι θα δούμε

Spoiler 1/12/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενο, GNTM

 

Τελευταία Επεξεργασία: