ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ LIVE! Προτάσεις και απαντήσεις των κομμάτων για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 ΤΩΡΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ LIVE! Προτάσεις και απαντήσεις των κομμάτων για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ (ika.gr)!! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 ΤΩΡΑ! – Αναλυτικές πληροφορίες!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Το σύνολο των προτάσεων του ΕΝΔΙΣΥ (endisy.gr) για την στήριξη των συντάξεων, αναδείχθηκε εκ νέου από την «Ώρα των Συνταξιούχων». Η εκπομπή έθεσε σε αντιπαραβολή τις συγκεκριμένες προτάσεις, κάνοντας σύγκριση με τις επίσημες τοποθετήσεις των κομμάτων εξουσίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και κρίθηκε σκόπιμο να ενημερωθούν οι συνταξιούχοι. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ, Νίκος Χατζόπουλος, οι συνταξιούχοι χρειάζονται στήριξη αφού τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι τεράστια! » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr