ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: ΕΠΟΠ προσλήψεις – ΟΑΕΔ επιδόματα και προγράμματα για ανέργους

ΑΣΕΠ: Έρχονται θέσεις εργασίες, κάντε τα χαρτιά σας για το Δημόσιο – Θωρακίζεται η Εθνική Άμυνα της χώρας, 2600 προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ – Με 516 επιπλέον σπουδαστές στις στρατιωτικές σχολές και προσλήψεις «εξπρές» απαντά στον Ερντογάν η ελληνική πλευρά

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο, άμεσα, έχουν 2600 υποψήφιοι. Θα προσληφθούν υπάλληλοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ζητούνται κυρίως:

Ιατροί
Πολιτικοί Μηχανικοί
Κοινωνικοί Λειτουργοί
Διοικητικοί
Χημικοί
Γυμναστές
Μάγειρες
Βοηθοί Νοσηλευτών
Οδηγοί
Εργάτες
Καθαριστές

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

ΑΣΕΠ: Έρχονται θέσεις εργασίες, κάντε τα χαρτιά σας για το Δημόσιο – Θωρακίζεται η Εθνική Άμυνα της χώρας, 2600 προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ – Τι ανακοίνωσε το υπουργείο

Η ανακοίνωση του υπουργείο Εθνικής Αμύνης:

«Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκηστη Δ.Ε.Θ., όσον αφορά στην ενίσχυση της Άμυνας και της Ασφάλειας σε προσωπικό, και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών μεταξύ των συναρμόδιων Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών και Εσωτερικών, εγκρίθηκε για το έτος 2021 η εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και η πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) και 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.).».

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: ΕΠΟΠ προσλήψεις – ΟΑΕΔ επιδόματα και προγράμματα για ανέργους – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Στο πλαίσιο της δράσης «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων , για 36.500 άτομα σε δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων», σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση/προώθηση της απασχόλησης των ανέργων, με έμφαση, κυρίως, σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, στις 11:00 π.μ.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του πίνακα κατάταξης ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

– Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

– Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων, με βάση τα τυπικά προσόντα τους.

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

– Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του , δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

 

ΟΑΕΔ- Κοινωφελής Εργασία: Από σήμερα οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ 2020: Προσλήψεις στο Δημόσιο

ΟΑΕΔ 2020: Ερχονται 1.250 νέες θέσεις εργασίας

 

 

Τελευταία Επεξεργασία: