Εσκασε πριν λιγο! ΑΣΕΠ !! Τι έρχεται και τι πρέπει να κάνετε για ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ASEP!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!!

ΑΣΕΠ ΤΩΡΑ!! Τι έρχεται και τι πρέπει να κάνετε για ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ (asep.gr))!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)!! – Τα επόμενα στάδια!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ (asep.gr) διευκρινίζονται τα ακόλουθα αναφορικά με τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ στις 4 Μαρτίου 2023 και τα επόμενα στάδια αυτού:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με τον ν. 4765/2021, το φθινόπωρο θα εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο ο προγραμματισμός προσλήψεων για το έτος 2024 (άρθρο 5 ν. 4765/2021). Ο εν λόγω προγραμματισμός θα αποσταλεί στο ΑΣΕΠ προκειμένου να ξεκινήσει η επεξεργασία των νέων προκηρύξεων κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΕΕΠ στα πρότυπα αυτών που θα έχουν ήδη εκδοθεί.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: