Bεροίας Παντελεήμων: Η αναγκαιότητα του πνευματικού οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ι.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ: Την Πέμπτη 30 Μαρτίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακή ομιλία στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» και ανέπτυξε το θέμα: «Η αναγκαιότητα του πνευματικού οδηγού».

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων στη διαδικτυακή ομιλία του ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων: Στις προηγούμενες ομιλίες είχαμε αναφερθεί στην έλλειψη της πνευματικής ζωής που χαρακτηρίζει πολλούς ανθρώπους, ακόμη και χριστιανούς της εποχής μας, αλλά και για τα στοιχεία στα οποία βασίζεται η πνευματική ζωή και τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ζει πνευματική ζωή, όπως τα περιγράφει ο πρωτοκορυφαίος απόστολος Παύλος μέσα από τις συμβουλές και τις προτροπές του στον μαθητή και πνευματικό του τέκνο,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: