ΜΠΛΑΚ  ΦΡΑΝΤΕΙ – Ελλάδα – news : ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PLAISIO, COSMOTE στο Black Friday 2020

: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, , PLAISIO, COSMOTE στο Black Friday 2020: Έρχεται ξανά το ή αλλιώς Μαύρη. Η Black Friday 2020 είναι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ : Φέτος πρωτοστατεί με υπερπροσφορές  και συμμετέχει στη γιορτή της Μαύρης Παρασκευής!

Ωστόσο οι προσφορές και οι ακραίες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη. Στην Ελλάδα, έχουν, ήδη, δηλώσει συμμετοχή αρκετές αλυσίδες, πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα. Ποια καταστήματα συμμετέχουν στο ;

Public

 
Black Friday σημαίνει Public! Μείνετε συντονισμένοι.
www.public.gr/cat/black-friday

Media Markt

Γερμανός

Κωτσόβολος

Porcelana

JYSK

Cosmote

McArthur Glen

Smart Park

Oysho

Prince Oliver

RiverWest

Athens Metro Mall

Πλαίσιο

GAP

Koolfly.gr

Intersport

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ  -Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ότι «εκφράζοντας την πλειοψηφία των μελών του και θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων».

Τέλος, ο σύλλογος ενημερώνει ότι η προωθητική ενέργεια της «Black Friday» θα διεξαχθεί ‪στις 29 Νοεμβρίου‬ ενώ η «Cyber Monday» ‪στις 2 Δεκεμβρίου‬.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ : Πώς προέκυψε η «Black Friday»

Ξεκίνησε ως συνήθεια στις ΗΠΑ και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, έγινε θεσμός που υιοθέτησαν και άλλες χώρες.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν βεβαίως χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία.

Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο οι ημέρες με θετικό απολογισμό.

Καθιερώθηκε λοιπόν η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, εξ’ ου και η ονομασία.

Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία και κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

 

 ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ η BLACK FRIDAY…

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2020 : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – Οι προσφορές στον Κωτσόβολο για όλες τις οικιακές συσκευές. Oλα τα ΝΕΑ για το Black Friday 2020

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και διατηρεί τα πρωτεία στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2020 : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ :Φέτος πρωτοστατεί και συμμετέχει στη γιορτή της Μαύρης Παρασκευής!

Και στα 94 φυσικά καταστήματά μας στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, σε περιμένουν μεγάλες προσφορές και ειδικές τιμές σε όλα μας τα είδη.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ- Black Friday 2019, Public, Electrostore, E-shop, Media Markt, SpotMechanic, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ φέρνει την Black Friday και υπόσχεται απίστευτες τιμές, πακέτα προσφορών και εκπτώσεις που θα τρίβεις τα μάτια σου. Μην κάνεις δεύτερες σκέψεις! Ό, τι αναζητάς, το έχουμε και μάλιστα στις πιο «σπασμένες» τιμές.

Ψάχνεις κουζίνα, ψυγείο ή πλυντήριο για το νέο σου σπίτι; Έλα την Μαύρη Παρασκευή σε ένα κατάστημά μας και θα φύγεις σίγουρα ικανοποιημένος. Ψάχνεις κλιματιστικό, φωτογραφική μηχανή ή laptop για τις ζεστές καλοκαιρινές στιγμές; Έλα στην και μείνε άφωνος με τις εκπληκτικές τιμές.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ φροντίζει για σένα και τις ανάγκες σου! Προσφορές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε περιμένουν την Black Friday σε όλα τα καταστήματά μας. Εκμεταλλεύσου τα πακέτα προσφορών μας και ικανοποίησε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σου με μηδενικό σχεδόν κόστος.

Μην αργείς! Ό, τι χρειάζεσαι από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, θα το βρεις εδώ, στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, σε SUPER μοναδική τιμή, γιατί έρχεται η Μαύρη Παρασκευή!!

Δείτε τις προσφορές εδώ

 

 

Τελευταία Επεξεργασία: