Χάος στην Λεωφόρο Κατεχάκη! Σοβαρό τροχαίο και καραμπόλα με 8 αυτοκίνητα

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (10.01.2023) στη Λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ το κύμα κακοκαιρίας που «χτυπά» και την Αττική έχει δημιουργήσει εδώ και ώρες προβλήματα στους δρόμους. Ειδικότερα, έγινε καραμπόλα στο ρεύμα προς Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αττικής Οδού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στο τροχαίο στην Λεωφόρο Κατεχάκη εμπλέκονται συνολικά 8 αυτοκίνητα, με την καραμπόλα να έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία. Τα οχήματα αυτή την ώρα κινούνται μόνο από την δεξιά λωρίδα.

Από τα 8 αυτοκίνητα της καραμπόλας, σύμφωνα με την Τροχαία, τα 3 έχουν ήδη απομακρυνθεί. Τα υπόλοιπα 5 παραμένουν στις δυο λωρίδες, δημιουργώντας προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την καραμπόλα έχουν τραυματιστεί δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ένας από τους τραυματίες είναι 19 ετών.
Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κακοκαιρίας έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και σε άλλα σημεία της Αττικής.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: