Χιόνια ξανά στην Αττική τις επόμενες ώρες  Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν  Ο παγετός το επικίνδυνο στοίχημα για την Τρίτη

Με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να μαίνεται και την Αττική να έχει ντυθεί στα λευκά, οι τελευταίες προβλέψεις δίνουν περισσότερες χιονοπτώσεις και πιο έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού μέχρι αύριο λίγο πριν από το μεσημέρι, με πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού Αττικής.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος γράφει τα εξής: «Και τα τελευταία στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο από το προγνωστικό μας σύστημα συγκλίνουν σε νέα επιδείνωση του καιρού από τις αμέσως επόμενες ώρες και μέχρι αύριο λίγο πριν το μεσημέρι με πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού Αττικής. Αυξημένες οι πιθανότητες αυτό το νέο χιονοκύμα να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!».

Οι κεντρικοί οδικοί άξονες με τη συνδρομή των αρμοδίων Αρχών παραμένουν ανοιχτοί, ωστόσο στα βόρεια προάστια παραμένει κλειστή η Λ. Πάρνηθος, με την κατάσταση να παραμένει δύσκολη λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος σε περιοχές όπως οι Θρακομακεδόνες.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: