Δελτίο έκτακτων πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ  Τι κατέβαλε στους ΑΓΡΟΤΕΣ- Αίτηση για ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ- ΟΠΕΚΑ έκτη δόση ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δελτίο έκτακτων πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) – Τι κατέβαλε στους ΑΓΡΟΤΕΣ- Αίτηση για ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ- ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) έκτη δόση ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ – Οι τελευταίες εξελίξεις!

NEWS: Πλήρης επιβεβαίωση για όσα γράψαμε από τις 21 Νοεμβρίου 2022 και για την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης, που έρχεται. Με τα… χίλια ζόρια και πολλές ουρές η πληρωμή στα αγροπεριβαλλοντικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Τις πληρωμές για το πρόγραμμα μείωσης της νιτρύπανσης, της βιολογικής γεωργίας, αλλά και κτηνοτροφίας που περαίωσε, το χρονικό διάστημα από τις 08/12/2022 έως τις 16/12/2022 ανακοίνωσε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Μαζί με τις πληρωμές άλλων καθεστώτων ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε 187.016.602,81 εκατ. ευρώ αυτό το διάστημα. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Εν τω μεταξύ, σε εκκρεμότητα παραμένουν έως και σήμερα οι πληρωμές για το Κομφούζιο,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: