Διάβημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον υπουργό Παιδείας για την Τράπεζα Θεμάτων και τις εκλογές εν μέσω εξετάσεων

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σε προφορικό διάβημα προς τον υπηρεσιακό υπουργό Παιδείας, Χρήστο Κίττα, προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας.
Το διάβημα αφορούσε τα δικαιώματα των μαθητών και των φοιτητών, «με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη Δευτέρα, με την πτώση της Τράπεζας Θεμάτων, αλλά και τον προσδιορισμό των εκλογών εν μέσω εξεταστικής περιόδου στα Πανεπιστήμια».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά την επίσκεψή της στον υπουργό Παιδείας, νωρίτερα, σήμερα, εξέφρασε τη στήριξή της στους μαθητές, «για την απίστευτη ταλαιπωρία τους» και τόνισε πως είναι «ανεπίτρεπτο να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα σε ένα οργανωμένο κράτος».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη πρόβλεψης, ούτως ώστε «να μην επιβαρυνθούν από αντίστοιχα προβλήματα οι τελειόφοιτοι των λυκείων που αύριο ξεκινούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις». Αλλά, ταυτοχρόνως, διατύπωσε και το αίτημα «να συνυπολογισθεί αυτή η ανυπαίτια ταλαιπωρία και να διευκολυνθεί η εισαγωγή περισσότερων φοιτητών στα Πανεπιστήμια,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: