Δημητριάδος Ιγνάτιος: Να αρνηθούμε κάθε είδους βία Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Βόλο

Ι.Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ: Με την δέουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Εκκλησία της Δημητριάδος η μεγίστη εορτή των Θεοφανείων, με πλήθος λαού να συρρέει στους Ιερούς μας Ναούς, υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, όπου την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας κήρυξε ο Πρωτ. Απόστολος Ντόκος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέτας Μακρή, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, των Βουλευτών Μαγνησίας κ.κ. Χρήστου Μπουκώρου, Κώστα Μαραβέγια, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου, του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, της Αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr