Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια παρουσία Κούγια – Ανοίγουν τα στόματα για την υπόθεση βιασμού

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια παρουσία Κούγια – Ανοίγουν τα στόματα για την υπόθεση βιασμού – Το κατώφλι της εισαγγελίας θα περάσει στις 12:00 ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια και θα ζητήσει άλλη μια μέρα προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς ο δικηγόρος του τον ανέλαβε μόλις χθες και δεν έχει προλάβει να μελετήσει τη δικογραφία

NEWS – Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, που φέρεται να έχει προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή κρατείται για 5η μέρα στη ΓΑΔΑ, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του το προηγούμενο Σάββατο.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Εξάλλου, σήμερα, θα «μιλήσει» και ο Νίκος Σ. Πρόκειται για τον άνθρωπο, του οποίου τα πραγματικά στοιχεία θα παρουσιαστούν το πρωί ενώπιον των Αρχών και είναι αυτός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου όταν στις 6 Φλεβάρη είπε με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε το 2005 όταν ήταν 19 ετών, και είχε πάει στο σπίτι του σκηνοθέτη να απαγγείλει έναν θεατρικό μονόλογο και βρέθηκε σεξουαλικά κακοποιημένος.

Οι δικηγόροι του έχουν καταθέσει και καταγγελίες σε βάρος του σκηνοθέτη στο πειθαρχικό του ΣΕΗ τα οποία θα προσκομίσουν στην ανακρίτρια σήμερα.

Την Παρασκευή θα καταθέσει ως ύποπτος και ο έτερος καταγγελλόμενος ηθοποιός, τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό ο ηθοποιός Δημήτρης Ανθης όταν αμφότεροι ήταν 22 ετών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του καταγγελλόμενου ηθοποιού, θα υποστηρίξει ότι δεν υπήρχε βιασμός κι ότι ήταν συναινετική ερωτική πράξη ενηλίκων. Στον εισαγγελέα εξάλλου έχει κληθεί να καταθέσει και το πειθαρχικό του ΣΕΗ μέσω του προέδρου του, Πασχάλη Τσαρούχα.

Δημήτρης Λιγνάδης: «Αγκαλιά» με τη δικογραφία – Μόνος του στο κελί με φρουρό στην πόρτα, καταθέτει ο Μπιμπίλας

Τελευταία Επεξεργασία: