Έχουμε μια σεισμολογική Ραφαέλα Καρά

Συνέχεια στην κόντρα με τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Άκη Τσελέντη, έδωσε σήμερα Πέμπτη ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος.
Υπενθυμίζεται πως χθες μιλώντας στο Mega για τους σεισμούς στην Εύβοια, που έχουν ταρακουνήσει κι άλλες περιοχές, ο κ. Παπαδόπουλος, αν και δεν ανέφερε το όνομά του, αναφέρθηκε στον Άκη Τσελέντη, σημειώνοντας: «Δεν νομίζω πως όταν μια περιοχή βρίσκεται σε διέγερση είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουμε, ορισμένοι από εμάς, να λέμε ότι δεν κοιμόμαστε το βράδυ ή ότι μπορεί να περιμένουμε σεισμούς σε άλλη περιοχή της χώρας. Δεν νομίζω ότι αυτό συνιστά υπευθυνότητα. Δεν νομίζω ότι είναι υπεύθυνη αυτή η στάση».
Ο Άκης Τσελέντης έδωσε τη δική του απάντηση: «Επιτρέψτε μου, επειδή εγώ δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, πρέπει να μιλήσω λίγο επί του προσωπικού. Πριν από λίγο ο κ. Παπαδόπουλος μου επετέθη δημόσια. Τι να κάνουμε, αυτή η καρέκλα έχει καρφιά, αλλά για να την πάρεις πρέπει να σε εξετάσει μια διεθνής επιτροπή. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr