ΕΦΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Οι νέες ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!! ΟΠΕΚΕΠΕ  ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ!!

ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Οι νέες ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!! ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ!! – Οι τελευταίες εξελίξεις!

Αγροτικά νέα: Διευκρινίσεις σχετικά με το νέο ύψος των ασφαλιστικών εισφορών του 2023 μη μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών εξέδωσε ο eΕΦΚΑ, σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Δ.15/Δ’/9801/30.01.2023 Υπουργικής Απόφασης, η οποία τοποθετεί στα 99,78 ευρώ τον κλάδο σύνταξης στην χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία για τους ασφαλισμένους του πρώην ΟΓΑ, που μαζί με τις λοιπές χρεώσεις ανέρχεται στα 137 ευρώ, ήτοι 10% πάνω συγκριτικά με ό,τι ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ!!! Τι συμβαίνει με ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ, ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜAΤΑ ΟΣΔΕ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΔΥΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με το Agronews.gr, από την 1 Ιανουαρίου του 2023 έως 31 Δεκεμβρίου του επόμενου έτους οι ασφαλιστικές εισφορές των μη μισθωτών ασφαλισμένων για όλους τους κλάδους ασφάλισης προσαυξάνονται κάθε χρόνο,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: