Έγκριση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας για την περίοδο 2021  2030

Οδική Ασφάλεια: Εγκρίθηκε σήμερα το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας για την περίοδο 2021 – 2030 που αποσκοπεί στη μείωση του αριθμού των νεκρών και των τραυματιών από τροχαία ατυχήματα, κατά 50% έως το 2030 από την Κυβερνητική Επιτροπή για την Οδική Ασφάλεια.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μεταφορών συμμετείχαν ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές και πρόεδρος της επιτροπής Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αντιπρόεδρος της επιτροπής Ελευθέριος Οικονόμου, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ασημίνα Γκάγκα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και η γενική γραμματέας Υποδομών Μαρία – Έλλη Γεράρδη.

Κατά την εισήγησή του, ο υφυπουργός Μεταφορών υπογράμμισε ότι η αποδοχή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου σηματοδοτεί την έμπρακτη απόδειξη ότι η βελτίωση του επιπέδου Οδικής Ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, αλλά και δική του.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: