Εισήγηση – «βόμβα» από τους λοιμωξιολόγους – Τι εισηγούνται για την Αττική (video)

Εισήγηση – «βόμβα» από τους λοιμωξιολόγους – Τι εισηγούνται για την Αττική – Οι ειδικοί μίλησαν και τώρα είναι η σειρά της κυβέρνησης να αποφασίσει αν θα υιοθετήσει την εισήγησή τους για άλλη μια εβδομάδα lockdown στην Αττική

NEWS – Παράταση του lockdown στην Αττική έως τις 8 Μαρτίου εισηγούνται οι ειδικοί της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν και σήμερα όπως κάθε Παρασκευή.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει δεκτή η εισήγηση των ειδικών θα διανύσουμε την τρίτη εβδομάδα συνεχούς lockdown στην Αττική. Επίσης σημαίνει ότι οι κάτοικοι της Αττικής αποχαιρετούν την Τσικνοπέμπτη και ελπίζουν για Καθαρά Δευτέρα.

Επίσης, διατηρούνται τα ωράρια ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που είναι τις καθημερινές από τις 21:00 έως τις 05:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 18:00 έως τις 05:00.

Την επόμενη Παρασκευή οι λοιμωξιολόγοι θα επανεξετάσουν τα δεδομένα και τότε και μόνο θα αποφασιστεί αν θα ζήσουμε και τέταρτη εβδομάδα σε lockdown στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΜΕΘ της Αττικής έχουν φτάσει στα όριά τους και οι διασωληνωμένοι αυξήθηκαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Κορονοϊός: «Βόμβες» από τους λοιμωξιολόγους – Απέτυχε το lockdown, πιο σκληρή καραντίνα στον ελληνικό λαό

Τελευταία Επεξεργασία: