Εκδηλώσεις για την 82η επέτειο της Μάχης της Κρήτης σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Μάχη της Κρήτης: Εορταστικές εκδηλώσεις για την 82η επέτειο της Μάχης της Κρήτης πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία από 9 έως 25 Μαΐου.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στις εκδηλώσεις συμμετείχε ο επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Κυριάκου ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας (K.O.A.N.Z.) Αντώνη Τσουρδαλάκη.

Ο επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις μνήμης στο Περθ και το Σίδνεϊ, καθώς και σε καταθέσεις στεφάνων στο Australian Hellenic Memorial, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη στο Australian War Memorial, στο Shrine of Remembrance, στο Australian Hellenic War Memorial στην Αυστραλία αλλά και σε κατάθεση στεφάνου στο Pukeahu National War Memorial στη Νέα Ζηλανδία.

Συναντήθηκε, δε, με τους επισκόπους Κυανέων Ελπίδιο, Σωζοπόλεως Κυριακό, Κερασούντος Ευμένιο, τον υπουργό Τουρισμού, Αθλητισμού, Μεγάλων Εκδηλώσεων και Δημιουργικών Τεχνών της Βικτώριας, ομογενή Στιβ Δημόπουλο, τον πρέσβη της Ελλάδας στην Καμπέρα Γεώργιο Παπακώστα,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: