Εκκλησία Κύπρου: Μη αποδεκτές οι αιτήσεις αλλοδαπών

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου συνήλθε σήμερα, Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, εις συνεδρίαν, υπό την προεδρίαν του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου, Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου και εργάσθηκε ως ακολούθως:

1) Απεφάσισε όπως το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄, τελεσθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022.

Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει στο Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα προισταμένου του Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου.

2) Εξέτασε την πορεία των διαδικασιών που αφορούν στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, ενόψει και ζητημάτων που έχουν προκύψει σχετικά με το θέμα των προσωπικών δεδομένων και της ανάγκης να συμβαδίζει η Ιερά Σύνοδος με τις υποχρεώσεις της που υπαγορεύονται από τη σχετική νομοθεσία, αλλά και τις υποδείξεις της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μεταξύ άλλων απεφάσισεν όπως όλοι όσοι επιθυμούν να μην συμπεριληφθούν τα ονόματά τους στους Εκλογικούς Καταλόγους απευθυνθούν με αίτημα διαγραφής ως διαλαμβάνει επί τούτου η σχετική Ανακοίνωση,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: