Έκτακτα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ!!! Την ώρα που πέφτει το σύστημα στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΦΚΑ εκπλήσσει για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΔΥΠΑ LIVE!!

Έκτακτα και … ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ!!! Την ώρα που πέφτει το σύστημα στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) εκπλήσσει για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΔΥΠΑ (dypa.gr) LIVE!! – Aναλυτικές πληροφορίες!ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Ενσημα και σύνταξη με ένα «κλικ» θα βγάζει ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) με το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό του Σύστημα (ΟΠΣ), που ενοποιεί όλες τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες που παρέχει σήμερα στους ασφαλισμένους του.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Επάνω στο νέο πληροφοριακό σύστημα θα «πατήσει» το πέρασμα του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) στην αμιγώς ψηφιακή εποχή, όπου οι ασφαλισμένοι δεν θα χρειάζεται να επισκεφθούν τις υπηρεσίες τους, εκτός αν χρειάζεται να καταθέσουν κάποιο έγγραφο που δεν θα είναι καταχωρισμένο στο ψηφιακό μητρώο του ΕΦΚΑ. » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr