ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2022 : Αποκάλυψη για ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, ΔΕΚΟ, Ένστολους και ΔΗΜΟΣΙΟ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ 2022 : Αποκάλυψη για , , ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, ΔΕΚΟ, Ένστολους και ΔΗΜΟΣΙΟ

! 652,59 ευρώ η μέση σύνταξη  – Εγκύκλιος -φωτιά του ΕΦΚΑ, από το έγκυρο vimaorthodoxias.gr

-Στο όριο φτώχειας έχουν υποχωρήσει οι νέες κύριες συντάξεις που αφορούν ασφαλισμένους του ιδιωτικού τομέα, αφού είναι κατά μέσο όρο μόλις 652,59 ευρώ! Αυτό είναι το βασικότερο, από τα ευρήματα του συστήματος Ήλιος, που προέρχονται από το σύνολο των συντάξεων που καταβλήθηκαν τον Απρίλιο.

Φαίνεται ουσιαστικά το αποτύπωμα «νόμου Κατρούγκαλου» που κράτησε χαμηλά τα ποσοστά αναπλήρωσης, αλλά και του «νόμου Βρούτση» που δεν φαίνεται να βελτίωσε ικανοποιητικά την τελική εικόνα, αποκαλύπτει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ)

Απ΄τα άγραφα! Οι συνταξιούχοι ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΟΓΑ …πεινάνε !!! Αναδρομικά και δίπλες συντάξεις σε βουλευτές και δημάρχους

Τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του συστήματος «Ήλιος» για τις συνταξιοδοτήσεις του Απριλίου, δείχνουν ξεκάθαρα ότι όσοι δικαιούχοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, λαμβάνουν κύριες συντάξεις που κατά μέσο όρο είναι μόλις 652,59 ευρώ. Οι συντάξεις που προέρχονται από τον δημόσιο τομέα είναι σαφώς υψηλότερες (824,23 ευρώ), χωρίς όμως να διαφοροποιείται δραματικά προς το καλύτερο η τελική, προβληματική εικόνα των νέων συντάξεων. Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και τα 178,83 ευρώ, που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις και τα 99,75 ευρώ που κατά μέσο όρο είναι τα μερίσματα που χορηγούνται στους δικαιούχους.

Με βάση τα ανωτέρω, προκύπτει ότι, συγκριτικά με τον Μάρτιο που είχαν εκδοθεί 22.425 συντάξεις, καταγράφηκε αύξηση 4.199 απονομών μέσα σε ένα μήνα. Η διαφορά αυτή προκύπτει ιδιαίτερα από τις επικουρικές καθώς τον Μάρτιο εκδόθηκαν 5.747, δηλαδή 3.741 λιγότερες. Το στοιχείο αυτό, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το σταδιακό ξεμπλοκάρισμα των κύριων συντάξεων, οδηγεί στην ταχύτερη απονομή και των επικουρικών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Τελευταία Επεξεργασία: